Silentium Skrifter utger litteratur född ur öknens spiritualitet. I vår utgivning återfinns författare från 300-talet till 2000-talet. Vandringen mot enkelhet och enhet, ett liv förankrat i Gud, förenar pilgrimer genom alla tider. Silentium Skrifter tillhandahåller även enstaka böcker från andra förlag, som anknyter till den egna utgivningen.

Bilden visar den syriska öknen från Moses etiopierns kloster, Mar Musa.

SENAST UTGIVNA

AKTUELLT

Kyrkans Tidning om Silver och eld

”Detta är en poesi som är liturgi, i ordets djupaste mening”, skriver Christian Braw i sin recension i Kyrkans tidning av Marie Tonkins diktsamling Silver och eld.

0 comments

Malmö 11–13/9: Följ konferensen om skapelse och andlighet via zoom

Andra helgen i september håller A Rochas vänner en konferens på temat ”Älska skapelsen såsom Jesus gör” i Hyllie Park kyrkan i Malmö. Peter Halldorf är en av talarna i konferensen som kan följas via zoom. Läs mer: https://arochasvanner.se/aktuellt/konferens-med-peter-halldorf-peter-harris-och-dave-bookless  

0 comments

Trädgårdssamtal om hopp i Norrköping den 6/9

Norrköpings Teaterkompani inbjuder till trädgårdssamtal med Peter och Joel Halldorf på temat ”Finns det ett bärkraftigt hopp att förlita sig på? – Om individen och gemenskapen i en svår tid”. Samtalet hålls i trädgården Skånegatan 15 i Norrköping söndagen den 6 september kl 15.00. Entré 50 kr.  

0 comments